Post by inbrontarempding on Feb 19, 2022 15:57:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Story - Mansion Makeover ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Story - Mansion Makeover IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod veľa primogemov ▞▞▞
▞▞▞ My Story - Mansion Makeover 2022 version ▞▞▞
Tak som sa hádam dostal na „koniec“. Hovorí: "Prichádzajú ďalšie izby!" ale pri čítaní niekoľkých ďalších recenzií o tom trochu pochybujem. Páči sa mi príbeh a zdobenie, ale hádanky sú niekedy priťažujúce. Musím hrať to isté 12 alebo 13-krát, kým konečne vyhrám, inak mi dôjde energia a diamanty. Pre mňa sú hádanky len v ceste tomu, čo naozaj chcem robiť (ozdobiť a zistiť, čo sa stane potom). Viem, že na 5-hviezdičkovú recenziu zniem vínovo, naozaj som si to užil!
Je to veľmi nechutná hra, na začiatku vám pomôže vyčistiť úrovne, keď budete postupovať, prinúti vás to skúšať viac a viac, ale stále nemôžete túto úroveň vyčistiť. Snažil som sa 76-krát vyčistiť úroveň 115, no aj tak vám to nikdy neuľahčí pohnúť sa vpred, bude od vás očakávať, že zaplatíte a kúpite si prémiový lístok a všetko, čo za to nestojí, túto hru odinštalujem. Naozaj chcem dokončiť túto hru, ale bez peňazí to nejde, takže s tým končím.
Skvelá hra odporúčam 👌😉
Čakali na nové izby. Ako dlho ešte bude? Tiež, ak musíme čakať, môžeme mať aspoň rôzne herné úrovne?
Niekoľko závad a neustále resetovanie, čo je frustrujúce. Zavriem hru s 5 000 drahokamami a pôjdem hrať o pár hodín neskôr a budem mať 40.
Táto hra sa mi naozaj páčila, ale čakal som týždne na aktualizáciu, pretože som doteraz porazil všetky úrovne. Je sklamaním, že pri spustení nebolo k dispozícii viac úrovní.
Hodnotil by som to vyššie, ale uviazlo som na úrovni 417, úroveň je hotová, hovorí sa, že teraz treba urobiť hlavné úrovne, hlavné úrovne sa opakujú a od septembra nebola žiadna aktualizácia, prosím, čo sa deje
My Story - Renovasi Mansion Teka-teki via
Toto je to najlepšie, ale hral som to za 1 mesiac, potom keď som sa dostal na úroveň 428, stále to hovorí, že čoskoro príde nová miestnosť, len počkajte ...a ja čakám 3 mesiace a stále nie je žiadna aktualizácia ... pls update táto hra je taká krásna hra, ale stále nie je aktualizovaná.
Existuje veľa udalostí, vďaka ktorým budete hrať. Niektoré úrovne sa zdajú dosť ťažké, ale veľa hry sa zdá byť viac založené na šťastí. Stále dobrá hra
My Story - Mansion Makeover Παιχνίδια παζλ ttyt
Táto hra je dobrá❤. A táto aplikácia je hodnotená na 3+, ale tieto hádanky sú také ťažké 👎💔. Tieto hry sú také oneskorené, že táto hra dokonca spomaľuje môj telefón.
Čakal som a čakal na nové úrovne, kým sa otvoria. Myslím, že je čas odinštalovať túto hru a začne sa nudiť
Naozaj sa im to páčilo, potom povedali, že pracujú na nových úrovniach. Nemôžem sa pohnúť vpred a to, čo môžem hrať, je veľmi ťažké, pokiaľ nepoužívate zosilňovače a drahokamy
Dávam len nízku recenziu, pretože som dokončil všetky izby, ktoré sú k dispozícii, a už sa nemôžem pohnúť ďalej. Teraz už len skladať hviezdy a dúfať v skorú aktualizáciu
Táto hra je zaujímavá, ale dôvodom udelenia 2 hviezdičiek je to, že po stiahnutí hry môj telefón začne visieť a nemôžem otvoriť hru ani nič iné. Neodporúčam túto hru.
Všetko bolo v poriadku, keď som si to prvýkrát stiahol, ale teraz nemôžem prejsť na ďalšiu úroveň, vidím len hviezdny dizajn. Skúste s tým niečo urobiť
Som v poriadku, ale je tu táto úroveň, ktorú nemôžem poraziť Skúsil som každý pohyb, stranu a polohu, stále sa nemôžem a nemôžem sa v tom pohnúť o 1 hodinu neskôr sa objavila tá istá tvrdá úroveň, nevidel som Lea ako trochu. Som na úrovni 50. rn Uvažujem o odstránení tejto hry >
Chcem dať 5 hviezdičiek, ale takmer každú úroveň je ťažké dokončiť, pretože každú z nich treba hrať viackrát. Uľahčite si to a poskytnite viac odmien a životov, aby ste mohli hrať viac. Čo sa mi však naozaj páči, je dizajn a napínavý romantický príbeh, pri ktorom som chcel vedieť, čo sa stane ďalej. Stalo sa to kvôli tomu tak návykovým. Láskavo to opravte a vylepšite. Ďakujem 💖
地鐵公主跑酷 街機 rwx
Smiešne množstvo závad v tejto hre, neustále padanie a chýbajúce/čierne pixely, takže ani nevidíte, takže nakoniec prídete o život. Skutočná škoda, pretože by to mohla byť dobrá hra, ale príliš veľa problémov niekoľkokrát denne. Rozhodne NEODPORÚČAM.
My Story - Mansion Makeover Câu đố jfxb
Bolo zábavné hrať, ale aby ste prešli určitými úrovňami, musíte si kúpiť ďalšie diamanty. Veľmi frustrujúce prejsť niektoré úrovne. Takže to berie zábavu z hrania.
My Story - Renovasi Mansion Teka-teki lzob
Pohodicka
Skvelá hra so zábavnými ľuďmi a dobrým smiechom. Ešte lepší je úplný nedostatok reklám, vďaka ktorým je hranie potešením.
👍👍👍
Je to v poriadku, úrovne sú ľahké a nudný dej je jednoducho zvláštny. Žiadne spoilery.
Nedávno všetky vymazané úrovne nemajú hviezdu!
Hry sú naozaj ťažké, najmä tie, ktoré by mali byť ľahké
Ahoj, zasekol som sa na 31. deň, od 4 mesiacov sa píše „čoskoro príde nová úroveň“, ale nerob niečo, prosím
Naozaj nenávidím túto hru, pretože je nízka kvalita a má hroznú hudbu, toto sú len 2 dôvody, prečo to hovorím. Má dokonca zlé animácie.
Pekná hra, ale moja hra sa zasekla a potom ukázať, že sa blížia ďalšie miestnosti a budúca aktualizácia ....kb start hoga ab yh
Hra je návyková. Problém je, že ak ich kontaktujete, neodpovedia vám. Strávil som tu peniaze, ale nechápem hviezdy, ktoré by som mal dostať, a mohlo by im to byť jedno.
Páči sa mi táto hra. Je to veľmi zaujímavá hra Viac úrovní nie je otvorená táto hra
Skvelá hra, zatiaľ ľahké hádanky. Niekedy to trochu trvá, kým sa úrovne a veci načítajú inak, než že to milujem!
Milujem túto hru, ale keď nemám dáta, hra sa nenačíta, opravte to prosím, inak na tejto hre nie je nič zlé
Chcem sa vám poďakovať za vývoj úžasnej hry! Odohral som už veľa úrovní bez toho, aby som musel veľa míňať a veľmi si to vážim, vzhľadom na skutočnosť, že mám obmedzený príjem. Väčšina úrovní je náročná bez toho, aby bola príliš ťažká a príbeh sa mi veľmi páči.
Hra sa mi páčila, ale od poslednej aktualizácie ubehol viac ako mesiac. Kedy bude aktualizovaný?