Post by inbrontarempding on Feb 19, 2022 16:15:33 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dėlionė ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dėlionė IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja neribotus pinigus ▞▞▞
▞▞▞ Dėlionė 2022 version ▞▞▞
Nesuteikia jums jokių šansų 1 neteisingas judesys, jūsų pasmerktas pradėkite iš naujo, kai atliksite apkrovas
super!!!.
Tai geras žaidimas 👍👍 vaikams spręsti galvosūkius ir taip pat malonus. Trumpai tariant, tai gražus žaidimas
siaubingai vėluoja nuo atnaujinimo... ar galime grįžti prie senosios versijos?
퍼즐 게임 전략 zpw
Tai gerai, bet negaliu pakeisti parinkčių, todėl skirsiu 3 žvaigždutes
KIEKVIENĄ, kai ekranas užtemsta, paleidžiama reklama. Tai yra perteklinis kelias. Kitos programos leidžia jas žaisti tik tarp žaidimų. Jie netrukdo. Atsisiųskite vieną iš jų. 1010 blokų galvosūkis yra labai smagus!
Man tai patinka, todėl iššūkis erzina.
Per daug reklamų.
Programa patinka, bet ji užšąla, kai įdedate paskutinį gabalėlį kiekviename 3 rinkinyje. Pradėkite, manau, nuo atnaujinimo
Puikus žaidimas, išskyrus tuos atvejus, kai klausotės muzikos, jis nuolat pristabdo muziką, todėl tai erzina, pataisykite tai. Kitaip puikus žaidimas.
man patinka šis žaidimas, bet pastebėjau, kad jei išvalysite liniją ir ji vėluoja, gausite taškus už įdėtą figūrą, bet negaunate taškų už linijos ar linijų išvalymą keliais atvejais išvaliau 2 eilutes, kurios man turėjo duoti 30 papildomų taškų, bet aš jų negaunu, jei jie ištaisys šį gedimą, duokite jam 5 žvaigždutes
Man patinka žaidimas, bet skelbimai tampa šiek tiek nekontroliuojami.
jei netyčia įjungsite savo duomenis, kol žaidimas bus atidarytas, jus vargins nuolatiniai papildymai, sugadinantys jūsų patirtį. vienintelis būdas pataisyti – įdiegti iš naujo, bet prarasite aukštą rezultatą☹️
Žaidimas yra įdomus, bet po atnaujinimo yra žaidimų, kurių negalite išspręsti, tada tereikia pralaimėti ir pradėti viską iš naujo. Yra programavimo klaida.
nesiskiria galvosūkiuose. .. jokių pakeitimų ir nebėra formų galvosūkiuose, todėl pašalinau
Nuostabus zaidumas parsisiuskit😍😍😘😘😘🥰🥰🥰🥰🥰
Puzzle Game Strategy lnfw
Game Puzzle Strategi wvj
myliu šį žaidimą, tai yra pagrindinis laiko žudikas, tikriausiai turėčiau daryti ką nors produktyvesnio, bet aš esu priklausomas.
geras būdas atsipalaiduoti
labai smagu ir lengva išmokti, bet kartu ir sudėtinga bei linksma. Labai rekomenduoju šį žaidimą visiems, kurie mėgsta galvosūkius
Ne visai tetrix, bet vaikams užpildyti tuščias vietas.
Гра-головоломка Стратегії jqe
Labai bekar ir smagus zaidimas
Talking Ben the Dog বিনোদন ykd
jis lengvas ir gražus. Tai pašalina stresą
Netikrų skelbimų būna tiek daug
Saunus
Prie daugelio priedų.... ten kur 10 per 1 min... visiškai apgailėtina 🙄
geras laikas praeina. šiek tiek per daug skelbimų.
Tai lėtas
Mylėk. Skirtingas Tetris režimas, bet tikrai puikus!
Nėra instrukcijų, spalvotų kvadratų. Eilėje nežinote strategijų.
reikia padaryti ten, kur galėtumėte juos pasukti, kad tilptų
Šis žaidimas mane labai nuramina, kai reikia pagalvoti – čia mano pagalbininkas. Kai prikandu liežuvį, atsigręžiu į šį žaidimą ir išsijungiu. Net per susitikimus tai padeda susikaupti, nes man nereikia spoksoti į žmones ir į juos skaitančius mano veido išraiškas. Aš ir mano vaikai tai žaidžiame – tai geriausia terapija. Ačiū kūrėjams.
Geras sumanymas, bet prastas vykdymas. 3x3 blokų įtraukimas būtų gerai, jei pateiktumėte mums tam tikrą apžvalgą, kas bus toliau, kad išsiaiškintumėte strategiją. Tai yra visiškai atsitiktinė ir jokie įgūdžiai nepadės, jei šalia pasirodys netinkami kūriniai. Deja, galimybė sukurti malonų galvosūkį.
Jei nebūtų reklamos, būtų puiku