Post by inbrontarempding on Feb 19, 2022 16:18:33 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Space Shooter: Galaxy Attack ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Space Shooter: Galaxy Attack IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod vairāk monētu ▞▞▞
▞▞▞ Space Shooter: Galaxy Attack 2022 version ▞▞▞
Viņi aizmirsa kā daļu no jaunākā atjauninājuma pievienot, ka reklāmas sāks rādīt, pirms varēs spēlēt līmeni. Laba spēle, bet ir laiks doties tālāk.
Satriecošs! Bet šķiet, ka ir tik daudz citu kosmosa šaušanas spēļu...
Lai gan mani kuģi ir spēcīgi, es nevaru uzvarēt PvP režīmā. Ļoti neatbilst kuģu jaudai.
Space Shooter: Galaxy Attack Arcade yjs
Laba spēle 👍
Wow, pārsteidzoši skaista prātu pūš 🎮🎮 spēle
Meh. Atdzesē apmēram dienu.
Vēlos, lai nebūtu reklāmu
Space Shooter: Galaxy Attack Žaid. automat. ddr
Pirmo reizi tas bija labākais, bet tagad vēl ne
Šodien mans pasākums nav atpūta, tāpēc jūs salauzāt manu karstumu un visiem pasākumiem ir vajadzīga nauda, ja mums nav naudas, mēs nevaram saņemt pasākuma balvu
Laba pieredze, bet kuģu saplūšana ir ļoti deficēta
Satriecošs
Man patīk apvienošanas kuģis, taču tas ir ļoti dārgs
Man joprojām nav izdevies atrast nevienu lapu vai īsu video par to, kam katrs resursa veids ir paredzēts un kā tos iegūt. Laiks, kas nepieciešams, lai atbildētu uz šīm ziņām, ir daudz vairāk, nekā tas būtu vajadzīgs šī vienkāršā palīdzības faila uzrakstīšanai. Piemēram, kas ir pikaps, kas nokrīt spēles laikā? Vienīgais, kas ir skaidrs, ir jauda. Bez tā jūs vienkārši tērējat laiku un resursus... vai galu galā maksājat par spēlēšanu... Un jums atliek tikai šīs spēles veidotāja pretīgā ētika. Video rāda, kā spēlēt, bet nesniedz informāciju par resursiem... jau otro reizi jautāju, bet šķiet, ka neviens nesniedz atbildi.
V.ĻOTI.ĻOTI.ĻOTI.goob
Tā ir laba spēle, bet daži boss līmeņi ir patiešām grūti un pirkumi maksā pārāk daudz reālu naudu, izņemot to, ka tā ir laba spēle
Shark Evolution Arkade mczo
Jauka spēle — retro sajūta — spēlēju jau kādu laiku, taču dažas lietas man nepatīk. Šķiet, ka nav iespējams dabūt augstu novērtētus kuģus, nemaksājot reālu naudu, un tos, kurus varat iegūt pasākumu laikā, arī ir grūti, jo notikumu žetoni netiek pārnesti uz nākamo notikumu - lai iegūtu pietiekami daudz pasākuma žetonu, jums ir jāiztērē vēl vairāk reālās naudas. Nomainītas arī lādes. Tā vietā, lai balvā izvēlētos 1 kārti no 5, es dotu priekšroku (tāpat kā citās spēlēs) parasto - saņem 1: reti - saņem 3; episki - visi 5
Viņi saka, ka par spēlēšanu nekas nav jāmaksā, bet patiesībā tas ir pilnīgi nepatiesi. Esmu pabeidzis šo spēli.
Labi......
Pirms vairākiem mēnešiem es samaksāju 0,99 centus, lai iegūtu foršu kuģi ar VIP VERSIJA, UN ES JOPROJĀM NEESMU TO SAŅĒMUSI! LŪDZU, IZLABOJIET, MAN PATĪK SPĒLE.
Pilnībā uz naudu! Viņi apzināti atjaunina spēli, lai padarītu jaunākos kuģus sliktākus, lai mēģinātu piespiest jūs tērēt vairāk! Zemīgi veidotāji!
Esmu atkarīgs no šīs spēles, pilnīgi tā vērts 👍👍
Ek spēle Dwarka Amar.
Pārskats par 6 spēlēšanas mēnešiem ir tāds, ka tā ir spēle tikai tiem, kam ir nauda un nauda. Ne tikai nauda, bet nauda nauda nauda. Ja jums ir tik daudz, tā noteikti ir laba spēle.
Nevaru atrast veidu, kā iziet no spēles un noņemt savu informāciju no spaceshooter.. {rediģēts pēc jūsu atbildes} "Tādā gadījumā es gribētu palikt tālāk no spēles, jo, ja jūsu datu bāze tiks uzlauzta, visa mūsu informācija Ja esat nokļuvis nepareizās rokās, ir jābūt veidam, kā izdzēst mūsu informāciju no jūsu datu bāzes."
Vairs nevar uzlabot kuģus... Spēle tagad nav īpaši laba...
Man patīk šī spēle. Man patīk saziņa ar dizaineriem kosmosa šāvēja fanu lapā
labi labi, tajā ir vairāk VIP caurlaides, un tas ir tik VIP, un man tas patīk!!!
Kopumā spēle ir laba, taču šķiet, ka pēc kāda laika tā uzkarsē manu tālruni, taču tas varētu būt tikai mans tālrunis, taču tas būtu vērtīgs iestatījums, lai samazinātu detaļas, lai redzētu, vai tas darbotos vienmērīgāk.
dc0454 Kendall Smith, es teicu, ka esmu pazaudējis APVIENOTO kuģi, nevis Cobra & Halo, bet gan MEDUSA. Kuģis, kas tika izveidots, apvienojot Cobra un Halo, tika PAZŪTĪTS pēc lietotnes atjaunināšanas.
Laba laika kavēklis. Bet pilns ar mikrotransakcijām. Nav tik uzmācīgi kā citi, bet srsly, ļaujiet man nopirkt spēli un vinnēt visu, spēlējot to, vai tas ir tik grūti?
Space Shooter: Galaxy Attack આર્કેડ jzc
līmeņi vienkārši atkārtojās
Es nevaru pieteikties ar savu Facebook. Kā es varu?
Kosmoss
ES mīlu šo spēli!
Premium, bet joprojām reklamē reklāmas? Labi
Nepietiek ASINS
Uzminiet ko... pat maksas spēles joprojām ir tādas pašas kā pārējās tikai (domājams) bez reklāmām un tāpēc, ka es neredzu reklāmas uz pārējām, šī vienkārši jūtas tāpat kā citas, traks F2P modelis ļoti sasmalcina bez iemesla, kas kļūst kaitinoši un garlaicīgi, un šis aiz maksas sienas (0,59 €, es savu eksemplāru saņēmu bez maksas), tas ir vēl sliktāks pārkāpējs.
Suepr
Es ceru, ka varu lejupielādēt šo spēli
šī ir laba spēle ii
Tas ir forši
Atgriezties 1. līmenī, kopš es instalēju lietotni savā jaunajā tālrunī. Mans progress nekad netika atjaunināts līdz līmenim, kādā es biju savā vecajā tālrunī
mīlas šāvēja spēles
আমি গেমস ডানলোড কোরছি হচ্ছে না
Laba spēle
Pēc pēdējās atjaunināšanas kuģi ir vājāki, kāpēc maksāt par kosmosa kuģu jauninājumiem, lai tos novērstu ar versijas atjauninājumu. Izšķērdējiet laiku jūsu centībai un atdodiet ### izstrādātājam, es izmantoju bezsaistes versiju 384.1, un jā, jo šim atjauninājumam ir nepieciešams vairāk kadru nekā iepriekš, lai nogalinātu ienaidniekus. #### ja kuģi nav vājāki, nekā ienaidnieks ir spēcīgāks, pēdējā mēneša laikā esmu spēlējis šo spēli reliģiski katru dienu, es atjauninu un jūs vēlaties teikt, ka grūtības nav mainījušās? . Jūsu risinājums , ļauj runāt facebook , mans risinājums ir atinstalēšanas cilne , neapstrīdot acīmredzamās grūtības un spēles gaitas izmaiņas , paldies par pieredzi . 1 zvaigzne par foršu grafiku. Spēles tiek pārdotas kāda iemesla dēļ.