Post by inbrontarempding on Feb 19, 2022 16:24:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Last Day on Earth: Survival ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Last Day on Earth: Survival IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja daug žetonų ▞▞▞
▞▞▞ Last Day on Earth: Survival 2022 version ▞▞▞
Tai gerai, bet kyla problemų žiūrint reklamą 15 energijos. Aš žiūrėjau 2 skelbimus ir neturiu energijos, todėl žaidimui skiriu 3 žvaigždutes
Puikus žaidimas, kurį žaidžiu visą laiką, bet manau, kad būtų puiku, jei į žaidimą būtų pridėta automobilių, kad galėtumėte vežtis daug daugiau daiktų, ypač jei darote reidą, galite turėti daugiau daiktų, kuriuos galėtumėte atsinešti į savo bazę ir tai gali suteikti žaidimui daugiau tikroviškumo, tikiuosi, kad jie pridės automobilių
Geras žaidimas tik įrankiai greitai susidėvi.
Ištaisykite įkėlimo klaidą!!!!
Last Day on Earth: Survival Azione uij
Buvo gerai, dabar negaliu atnaujinti jo neištrindamas ir neįdiegęs iš naujo, o kai mirsi, neturėtum prarasti visko, ką turi! Tai nėra verta visų rūpesčių
Blet sudas jungies kai mazai truksta tau nahui ismeta
Super žaidimas man tai patinka!!!!!!!
Lyg tai buvo puikus žaidimas, bet nėra parinkties „perjungti paskyrą“. Taigi dabar mano paskyros informacijos nebėra, aš ką tik bandžiau perjungti paskyrą ir sužinojau, kad mano senos paskyros informacijos nebėra. Ar galite kaip nors tai pataisyti? Prašau, aš ten turėjau daug dalykų ((
Per sunku gauti ir pagaminti šaunamųjų ginklų receptus ir modifikacijas. Iš viso baigiau 6 atnaujinimus, kad pakeisčiau ginklus. Aš tuo užsiimu ilgą laiką, apie ketverius metus įvairiuose įrenginiuose, per kuriuos dėl atnaujinimų vėl turėjau pradėti dirbti su keturračiu. Dabar beveik atrodo beveik neįmanoma gauti visų tų naujų gaminių pagal receptą. Buvau įvairiose vietose, atrakinau 2 bokštus ir vis tiek pažanga skausmingai lėta. Jei norite žaisti, tuo labiau įsigilinate į žaidimą, todėl reikia mokėti daugiau.
ką darau dėl žemėlapio paliko vieną pleyrą visi paliko hau mano alaways reidą vieną pleyrą . Hau chang serveris
Sveiki, mano vardas Staska
Nusipirkau full version +20, bet negavau nieko ir dar pinigu nuskaite. ((Grąžinkite mano pinigus
Negalima nusipirkti daiktų
Nuostabus žaidimas, bet VISKAS yra sunku ir erzina, jei nemoki ŽAISTI. Be to, kai išvalysite, jūs gaunate 1% visko, ko jums reikia norint judėti pirmyn, ištvermė vis tiek užtrunka šiek tiek laiko, kol pasipildote, tačiau yra npc, kuris pasiūlo papildymą, kuris yra puikus. Jie tikrai atnaujino ir patobulino žaidimą. Ir būtinai pridėkite antrą aukštą, leiskime statyti laiptus Taip pat aš nusipirkau reanimatorių ir jis neveikė. Antrą kartą pirkau irgi neveikė. Du kartus mirė iššvaistęs $$
Tinkamos konkurencijos nebuvimas – kas išlaiko žaidimą gyvą nuo pat išleidimo. Man, kaip žaidėjui, nieko naudingo nuo S17. Helovinas – LB su kosmetika. ~10 USD. VIP = mokamas apgaulės režimas. Sezono vidurys – jokio naujo turinio, nulinis pelnas pagal išteklius. 5-10 USD. Dabar S18... S15+S13... labai juokinga! Beveik tas pats copy-pasted S15 su noob rewards ir prasta kosmetika. Plius 5-10 USD. Turint omeny tai $30-40+... 3-4 mėnesiai už jokį naują turinį tik su vienu geru sezonu - S17... Net neverta mano laiko.
Šūdas neina išsisaugoti te kur baigi
Kiekvieną kartą, kai bandau atidaryti žaidimą, įkėlimo ekrane užtrunka 15 minučių, tada jis man sako, kad turiu blogą ryšį, net kai mano interneto ryšys yra labai geras, o tai atsitinka daugeliui vaikinų, ištaisykite šią problemą
Last Day on Earth: Kemandirian Aksi rrmr
Atnaujinimas: gerai, todėl susisiekiau su palaikymo komanda ir Eva buvo labai naudinga. Manau, kad ji yra pati atsakingiausia aptarnavimo atstovė! Ji nepaleido mano problemos ir iš tikrųjų dirbo su manimi ir atkūrė mano ankstesnę būseną! Dabar turiu visą savo pažangą! Gerai, po maždaug 1 metų visi daiktai, kuriuos nusipirkau, dingo, mano charakteris grįžo į 8 lygį. Taigi, visi IAP, kuriuos nusipirkau, užkandžiai mano šunims, mano šunims, mano dviračiui effin, EFFIN' BIKE! Žmogau, tu man skyrei nuo 5 žvaigždučių iki 1 žvaigždutės!
Man labai patinka šis žaidimas 5/5!! Vis dėlto tai buvo vienas iš sunkiausių žaidimų. Toks šlifavimas tiek daugybei skirtingų dalių, tam ar kitam atnaujinimui, o dabar mano keturračiui. Bet šlifuoti verta. Laikui bėgant atrakinau daugiau sričių ir sutaupiau įrangos. Aš atnaujinu savo pastogę. Dabar lengvai bėgu per pavojingas 3 lygio sritis, nes esu pripratęs prie išdėstymo. Yra tiek daug šaunių dalykų, kuriuos galite atrakinti, jei skirsite šiek tiek laiko! Bet aš vėl mėgstu smulkų žaidimą 😁
Geras žaidimas, bet prašau pridėti daugiau energijos 😊
Mokėkite, kad laimėtumėte. Arba šiame žaidime keliaudami atsitiktinai pametate savo daiktus. Jei nori kur nors patekti, turi susimokėti!
Labai lėtas kiekvienas procesas yra lėtas, nesvarbu, ar pradėti žaidimą, ar įvesti žemėlapį, ar įvesti bet kokias vietas iš žemėlapio. Viskas šiame žaidime yra lėta. Ir trūksta svarbių dalykų. Negaunate svarbių dalykų, bet jums reikia nusipirkti, o aš nemėgstu pirkti, nes neturiu pinigų. 🥴
Šis žaidimas yra geras, bet atsilieka net ir esant žemam nustatymui
Last Day on Earth: Survival Akcja vfp
Viskas šaunu, jau seniai žaidžiau, bet turėjau ištrinti, nes nebeturėjau vietos. Tada vėl atsisiunčiau, viskas buvo puiku, pažanga išsaugota. Bet pradėjau prarasti daiktus, sunkiai dirbau, turėjau net daug šunų, bet ištryniau, nes užtruko 2,67 GB. Tada atsisiunčiau ir viskas dingo, ko reikėjo, kad pradėčiau iš naujo. Nenorėjau, todėl vėl jį ištryniau ir daugiau niekada neatsisiunčiau...
Šis žaidimas toks geras. Aš žaidžiau šį žaidimą daugiau nei 3 trejus metus, sukūriau 3x3 metalinį kambarį, smulkintuvą, gerus ginklus, neišleisdamas pinigų. kai kurie žmonės sako, kad šis žaidimas yra mokėjimas 2 laimėjimus, bet taip nėra aš žinau, kad šis žaidimas yra sunkus, bet ne p2w, jūs turite skirti šiek tiek laiko šiam žaidimui
Nuostabus žaidimas tik dabar turiu baime ir buvou miegoti😬😱😨Laibai patinka nes tie zombiai nenužudo bet jei išeinu įą ar geltoną mišką kartais atbėga zombis su gyvų ir nužudo iš vienosmugio tai labai pikstu nes reike labai gerų daiktų😠😡😠 šuniuką pamaniau kad ten kūdikis zombis tai labai isigandau bet po minutės supratau kad tai buvo šuo 🐶🐕 jis buvo mielas bet žaidimas gauna keturias žvaigždutes ⭐🌟⭐🌟 duočiau ir penkias bet nėra vertas bet žaidimas
Stickman Party: 1 2 3 4 Player Games Free Arcade gxhp
Last Day on Earth: Survival Märulimängud axq
Pirmą dieną pavyko žaisti žaidimą sklandžiai, bet kitą dieną jis įstrigo įkėlimo ekrane net išvalius talpyklą.
Žinau, kad tai mobilusis žaidimas, bet norėčiau, kad būtų išvengta meele atakų, ir pažinčiau teisingesnę sistemą, kuri nėra tik bakstelėjimas ir pasvirimas, tikiuosi, kad galite padaryti kažką panašaus, kitaip viskas gerai: jei norite daugiau atsiliepimų, turiu daug patvarumo. Manau, kad jūs turėtumėte turėti galimybę taisyti ginklus, kai jie galiausiai sugenda, bet jūs turite turėti tam tikrą darbastalį, kad galėtumėte tai padaryti, taigi, kai ginklas sulaužys jo būseną jūsų inventoriuje, bet yra netinkamas naudoti, taip pat galite jį išmesti į metalo laužą, jei norite. kol kas 🙂
Sveiki, kūrėjai ačiū už šį nuostabų žaidimą. Pridėkite kelių žaidėjų režimą. Kalbant apie kelių žaidėjų žaidimą, kodėl šiam žaidimui reikalingas interneto ryšys, jei jis nėra kelių žaidėjų žaidimas? Tikiuosi greitai sulauksiu jūsų atsakymo (:
Nors man nepatinka, kai žaidimuose nuolat pasirodo perkamų prekių skelbimai. Šis žaidimas yra pakankamai įdomus, kad norėtų ieškoti prekių ir kitų daiktų. Žaidžiu kelias valandas ir atrodo, kad tai tikrai įdomus žaidimas.
Aš praradau savo pažangą 5 kartus ir taip sunku gauti energijos
Žaidimas lėtas su daiktais kol nueini kol pasigamini bet be šito man patiko
Žaidimas nėra blogas, bet taip sunku rasti gerų daiktų, aš nusipirkau monetų, bet už monetas negalite nusipirkti jokios grobio, galite nusipirkti tik benziną, medieną ar akmenį, todėl reikia nusipirkti monetų, nes labai gaila, kad kreatoriai negauna daugiau. ..
Biški nesamone, bet taip tai visai į domus
Vertinu neigiamai pilnaverčio online taip ir nepadarė pastačius bokšto galima tik susirašinėti su 5 draugais apie čioperi pamirškit o šuns negalima imt su savim,na teoriškai galima,bet nerealu jam pakelt skila kompanjonas.Žaidimas taip ir liko beta versijoi...так и асталась бета ...
Šis žaidimas yra šiukšlės, nes aš 2 kartus miriau bunkeryje alfa ir negaliu atsiimti savo grobio 00000000000000000/10 Turėjau minigun