(Android) Shadow fighter 2: Shadow \u0026 ninja fighting games تقلب های گلیچ طلا
Feb 19, 2022 16:27:34 GMT
Post by inbrontarempding on Feb 19, 2022 16:27:34 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Shadow fighter 2: Shadow \u0026 ninja fighting games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Shadow fighter 2: Shadow \u0026 ninja fighting games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب های گلیچ طلا ▞▞▞
▞▞▞ Shadow fighter 2: Shadow \u0026 ninja fighting games 2022 version ▞▞▞
من عاشق این بازی هستم از سازنده این بازی ممنونم
اولی. کمی زمان گذشته است. تنها راهی که می توانیم برای اولین بار بتوانیم مورد استفاده قرار دهیم. من نگاهی به این لحظه دارم. من نگاهی به هفته گذشته دارم، تنها راهی که میتوانیم از آن استفاده کنیم تا بتوانیم اولین 4nos را داشته باشیم، اما این خوب به نظر نمیرسد که بتوانیم از 4 تا به 40 سالگی بهترین در تمام سنین برسیم. 4 8. این w به حدی نمی رسد، من چیزی از طیف گسترده ای نشنیده ام. تنها چیزی که در این لحظه نگاه دارم و همان نگاه روستاست. این 7 بود
واقعا بازی خوبی بود اما ای کاش می توانستم وقتی می پریدم جلوتر می رفتم. در غیر این صورت این یک بازی عالی است و من به شما توصیه می کنم آن را دانلود کنید زیرا سطوح زیادی دارد و واقعاً سبک است فقط 90 مگابایت و آفلاین است. بنابراین زمانی که رایگان این بازی را انجام دهید.
عالی عالی فقط لطف کنین بازی دختر کفش دوزکی و بازی های جنگی دخترونه تری بیارید من خودم دخترم این بازی عالی سخت و دخترونه است.
بازی خوبی است اما یک مشکل وجود دارد که این بازی شخصیت بسیار کمتری دارد. این درخواست از من است، لطفا شخصیت بیشتری اضافه کنید
بازی خیلی مضخرفیه اصلا دان نکن پشیمون می شید🤮🤮🤮🤢🤢🤢 خیلی خیلی بده..... یه ستاره هم زیاده براش....
من این را پنج ستاره می دهم زیرا این بازی بسیار سرگرم کننده بود و شما باید شخصیت و استراتژی قدرتمندی داشته باشید و من گرافیک خوب را دوست دارم اما یکی را که از کنترلر خوشم نمی آید زیرا کنترل آن بسیار سخت است اما بازی خوب آن فقط آن را اصلاح کنید.
عاااالی⭐ فقط الماس دیر میده کم میده وگرنه عاالللللییییهه
من این بازی را دوست دارم من آن را دوست دارم
Shadow fighter 2: Shadow & ninja fighting games მძაფრსიუჟეტიანი iijv
بدک نیش
من اطلاعاتم را برای دانلود این بازی هدر دادم. Shadow Fighter 2 و هیچ چیز جدیدی به جز منوی بازی وجود ندارد. بچه ها با Shadow Fighter 1 خوب کار کردید اما با این فعلی، 👎🏾👎🏾👎🏾.
روی دستگاه دیگر من کار نمی کند
خیلی خوبه ولی ای کاش کاراکترها سریع باز میشن خیلی طول میکشه بدست بیاد
بد نیست اما خوبه
Shadow fighter 2: Shadow & ninja fighting games Aksi kpe
این بازی بسیار خارق العاده است! شخصیت ها بسیار دیوانه هستند و چیزی که من بیشتر می خواهم گروه متنوعی از شخصیت های جدید است. همچنین میخواهم این شخصیت را بتوان در اولین بازی و جنسیت انتخاب کرد. همه چیزهای دیگر در این بازی عالی هستند. امیدوارم به زودی دنیای بیشتری در دسترس باشد، شاید مکان هایی مانند دریاچه، آتشفشان، مارشلند و هر چیز دیگری. در مورد این بازی هیجان زده خواهم شد حمایت شما 3000!!
جالب است اما چیزی به دلیل ورود به سیستم جالب نیست
خیلی مسخره هست اون کسی هم که نوشته خوبه اسلا خوب نیست
من این بازی رو دانلود کردم فکر کردم خیلی جالب باشه.ولی بدترین بازی تو لیست همه بازی هاست.وقتی میخواستم بازی رو باز کنم کرش میکنه و صفحه اصلی رو نشون میده.بارها سعی کردم باز کنم ولی همین مشکل ادامه داره.
بازی خیلی بدی نصب نکن یک ستاره هم زیاد
بهترین بازی
بازی خوبی است، میخواهم یک حمله پرش پایه بهتر ببینم، فکر میکنم موافق باشید. خوشحال میشویم که تغییری را ببینیم، اگر خیلی زیاد نیست.
این بازی خیلی بده
نصب نکنید بدرد نمیخوره
بازی خوبی است اما سطح 22 سخت است
بازی خوبی است اما می تواند در کنترل کمی پیشرفت داشته باشد 😉
نیاز به ذخیره ابری، همچنین تبلیغات بسیار سرزده بود
Shadow fighter 2: Shadow & ninja fighting games Экшен dvm
Shadow fighter 2: Shadow & ninja fighting games Toiminta ngzq
این می تواند بسیار دیوانه کننده باشد و من دوست دارم دوباره و دوباره آن را بازی کنم
رادین
این بازی خیلی خوبه
بازی به توابع و ارتقاء بیشتری نیاز دارد، به عنوان مثال. متحد باید حمله کند و بیشتر بجنگد نه اینکه یک بار ضربه بخورد سپس منتظر بمانید تا بمیرید تا حمله کنید، یک جلسه آنلاین وجود دارد که می توانید با دوستان خود بجنگید یا رقابت کنید، وقتی برخی بازی را شروع کردند باید به همه بازیکنان داده شود، مثلا ریانا و غیره. و همچنین با توجه به تعداد زیادی الماس و سکه، تجهیزات باید مورد استفاده قرار گیرند، به عنوان مثال اگر فلش را تجهیز کنم باید عملکردی وجود داشته باشد که بتوانم از فلش استفاده کنم، اگر شمشیر، باید دو شمشیر در دست داشته باشم.
این بهترین بازی تا کنون است!! گیم پلی روان است و انواع مختلف نقشه ها قانونی هستند. .. من از بازی کردن این بازی خیلی لذت می برم... همه قدرت ها خیلی خوب هستند.. من واقعا این بازی را ترجیح می دهم... از سازنده درخواست می کنم نقشه های بیشتری اضافه کند و بازی را جذاب تر کند.....
Cooking Team - 's Roger Restaurant Games Arkády hbzx
بازی جالب حتی اگر نمی توانم آخرین سطح را ببرم
خیلی مسخرس
😑😑😑💥
این بازی خوبه ولی من ازش متنفرم اول بارگذاری زمان می برد، دوم اینکه چرا نمی توانم از پول برای خرید شخصیت استفاده کنم؟ چرا نمی توانم از پول برای ارتقا استفاده کنم؟ همه چیز دیموند من از این بازی متنفرم، این مزخرف است.
۱۰ساعت منتظرم نصب شه آخه چرانمیشه این ستاره هام واسه اینه که هنوز بازی نکردم
بازی خوبی است اما تنها مشکل این است که وقتی نوبت به مرحله سوم می رسد سطوح سخت تر می شوند اما گزینه چهارم باز نیست من درخواست می کنم این مشکل را مدیریت کنم.
خیلییی مسخره است یک ستاره هم براش زیاده همه قسمت هاش تکراری
بازی جالب اما سطح افزایش مییابد، دشواریها نیز افزایش مییابد، اما زمانی که تمام مهارتهای شخصیتها ارتقاء یافتند.. تمام! با شروع از سطح جنون، همه آسیب ها ناچیز می شوند
صفحه نمایش بازی بسیار کوچک است