Post by inbrontarempding on Feb 19, 2022 16:33:46 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fall Dudes (Early Access) ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fall Dudes (Early Access) IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler daha fazla dayanıklılık ▞▞▞
▞▞▞ Fall Dudes (Early Access) 2022 version ▞▞▞
Telefonumda hiç açılmıyor defalarca denedim. Telefonumun özellikleri: - 2 GB R.A.M 32 GB R.O.M Telefon modeli: Panasonic P101 Lütfen geliştiriciler bu sorunu düzeltin, sadece açılmıyor
MetaHuman Creator is Now Available in Early Access
Oyun İyide Abi Çok Kasıyor lan Sırf Kastığı İçin 1 Yıldızımı Kırdım Olm Ama Diğer Cizahlarda Kasmayabilir.
Fall Dudes (Early Access) Arkadne igre lcr
5 Ekim'de çok oyunculu yayınlayacaklarını söyledikleri için 5 Ekim'de arkadaşlarla oynamaktan heyecan duydum.. Şimdi oyun mağazasında mevcut olduğunu söylüyorlar .. ne kadar sahtekarlık..
Fall Dudes (Early Access) อาร์เคด pegx
deneyim çok iyi• oyunun akıcılığı ve grafikleri üzerinde çalışmalı ve bu oyundan sonra reklamları kaldırmalısın ...
Hep aynı haritayı veriyor ama ben beğeniyorum
Yapacağınız oyuna soku*um bu nasıl bir oyun yüklemenizi şiddetle tavsiye ediyorum
Oldukça iyi bir oyun ama geliştirilmesi gereken daha çok şey var. O kadar çok bug ve glitch var ve önemli olan şu ki ben oynarken mafyam çok ısındı.. Lütfen bu sorunları düzeltin..
Oyun çok çok iyi ve grafikler de sonbahar beyler gibi ama bir şeyi açıklığa kavuşturmak istiyorum, Play Store ve App Store'da neden beta test modu yok? Çok oyunculu modu görünce çok heyecanlandım ama yayınlamadın lütfen soruma cevap verin, bu bir aksaklık mı yoksa hayal kırıklığınız mı
Fall beyler oynaması
5 Ekim çok oyunculu gelicekti ama yok...
güzel burada oyuna tutma ve daha fazla harita getirilmeli ve bomba modunda bütün botlar sadece geliyor ve kaçmak imkansız olacak olan tüm buglar var ve çevrimiçi gelmeli ve karakterler yeni model almalı her şey için tamamen geri 5 olarak düzeltme (frome Türkey, 🇹🇷)
Lütfen altıgen, atlama hesaplaşması ve başka seviyeler ekleyebilir misiniz, o yüzden gerçek sonbahar adamlarına da sadece 5 Ekim'den itibaren sonbahar dudes çok oyunculu oynayabileceğimizi gösterebiliriz. Lütfen daha fazla seviye eklemenizi rica ediyorum. Ama.... oyun İnanılmaz omg İlk defa harika bir oyunu seviyorum ☺️ yessss...... çok oyunculu mod çok yakında.Pepup Studios oyunu için çok teşekkürler. 😚😚😚 Evet oğlum evet çok oyunculu yeeee 😚😚😚
Düşük ayarlarda bu benim realme 6'da çalıştırılamaz. pubg gibi grafiklere sahip değil. Realme 6'm pubg'yi 60 fps'de çalıştırabilir ancak bu oyun 60 fps daha akıcı bir deneyim için optimize edilmemiştir. Düşük seviye cihazlarda orta ayarlarda 60 fps çalışmalıdır. Ama çok düşükte çalıştırılamaz. Oyun optimizasyonu çok kötü. Kaldırıyorum. Oyundan direk eve gittiğimde ve oyuna döndüğümde her zaman çöküyor, oyun çöküyor. Bu oyunun daha fazla cilaya ihtiyacı var. Kötü bir deneyim
Bomba turu saçma! Bombayı değiştirdiğimde sebepsiz yere düşüyorum! Ayağa kalkmak da zaman alıyor ve bu zamana kadar diğerleri bombaları transfer ediyor. Lütfen bu hatayı düzeltin!
Bu en iyi oyun .Bu oyunu çok seviyorum ama ilk başta çok düşük grafikler elde edeceksiniz ama çok yüksek grafiklere çevirebilirsiniz onların ayarı yüksek grafikler ve asıl şey 5'te çok oyunculu olacak Ekim Bunun için bekliyorum. Bu harika, kritik.teşekkürler
Bir sonraki güncellemeyi bekliyorum... 😘 Bir ricam lütfen mb'yi yükseltmeyin sadece biraz artırın... Şimdiye kadar oynadığım harika bir oyun... 😘 😘 Oyunu çok sevdim. Çok oyunculu bir mod varsa, daha heyecan verici ve harika olacağı anlamına gelir.
Bu oyunun hassasiyeti çok yüksek ve her zaman çok fazla gecikme var. Bence bu iyileştirmeler yapılırsa en yüksek puanlı oyunlardan biri olacak. Geliştiricilerden bu korkunç şeyleri değiştirmelerini rica ediyorum. Bunlar oyunda tam bir karmaşa yaratıyor. Son olarak şunu söylemek istiyorum ki plzz bunu 100 mb'yi aşacak kadar geliştirmesin, belki kullanıcıların %35'i bu oyunu terk eder. Biz. Popülarite kazanan tek oyun olduğunu düşünüyorum.
Arkadaşlarla oynamak gerçekten eksik olan önemli bir özellik. Arkadaşlarla oynamak bu oyunu daha eğlenceli hale getirecek, lütfen çok oyunculu modu ekleyin, böylece arkadaşlarımızla oynayabiliriz Ve ikinci şey, lütfen daha fazla seviye ekleyin
Fall Dudes (Early Access) Arkade bef
Biraz internet sorunu olduğu için çok iyi ve ilginç bir oyun. Bu oyunu ne zaman oynasam 1. veya 2. turda sunucuyla bağlantınızın kesildiğini gösteriyor
GamePlay'i iyileştirin. Grafikleri geliştirin. PC düşüşü gibi seviye ekleyin beyler. ARKADAŞLARLA OYNAYAMAZ. Seviyeleri ekleyin. Karakterleri geliştirin. Görselliği geliştirin. Oyuncuyu rapor etme seçeneği verin.
Arkadaşlarımızla oynayabileceğimiz çok oyunculu bir oyun yap. Tüm botları olan çevrimdışı bir oyundur ancak oynanış iyidir. Lütfen dediğimi yapmaya çalış.
Herkez bot evry one is bot
Şimdiye kadarki en kötü oyun. Her seviyeden sonra reklamlar açılır. Ve biraz internet sorunu olursa oyuncum başlangıçta teleport yaptı.. 😡😡
Ahşap Blok Yapboz - Blok Oyunu Bulmaca ybd
Online mod eklenmeli ve oyun daha mobile uygun olmalı. ortadan kaldır. Optimizasyon şartı.
Son güncellemede daha fazla seviye gelmiyor Daha fazla seviye 10_15 istiyorum ama neden daha fazla seviyeye gelmiyorsun daha fazla seviye istiyorum çok daha büyük seviye grafik daha fazla kontrol seçeneği ekle Büyük seviye ve biraz ilgi seviyesi ile daha fazla seviye yapmaya çalış teşekkürler
Bu ne oyuna giremedim
Bu harika, komik. Hep oynamak isterim sonbahar beyler ama bulunca telefonuma giremiyorum oynadım bu oyunu çok beğendim ama bu oyuna 4 yıldız veriyorum çünkü çok oyunculu her zaman bot yok. Umarım gelecekte çok oyunculu bir oyun olur. Ve bir maçta 50-100 oyuncu olmalı. Ancak beta sürümünde olduğu için gelecekte çok şey değişecek çünkü her gün güncellemeler alıyor.
Oopstacles 9.0 APK + MOD Sınırsız Para Kilidi Açıldı
3 buçuk kattim veremedim
Oyun çok harika ama ben birtane kazanılan ama kupa gelmedi
Harika bir oyun ama botlar veya yapay zeka ile oynama fikri oyun fikrini benim için mahvediyor. Botlar varsa oynamaya devam etmeyeceğim. Sadece tekrarlar başımı ağrıtıyor.
Hayatım boyunca böyle bir oyun oynamadım. Eminim bunu geliştiren biri, sadece para kazanmak ister (reklamlar yoluyla) Her oyundan sonra görmeniz gereken ve onlarla hiçbir şey yapamadığınız bu reklamlardan rahatsız oluyorum. lütfen mümkünse reklamları kaldırmaya çalışın (veya günde minimum sayıya getirin).